Airco Service

Tegenwoordig zijn bijna alle auto's uitgerust met airconditioning. Dit is natuurlijk super echter is er niets zo vervelend dan een airco die niet goed functioneert. Dit zal altijd gebeuren als u ver van huis bent of op een hele warme dag. Voorkom dit door uw airco tijdig onderhoud te geven. Wij adviseren om iedere 2 jaar uw airco systeem een servicebeurt te geven. 

Tijdens deze servicebeurt halen we het koudemiddel uit uw systeem zodat dit volledig gereinigd kan worden, we vervangen de olie en vullen we het systeem opnieuw met de juiste hoeveelheid koudemiddel.

Een servicebeurt duurt 30 a 45 minuten, u kunt hier een afspraak voor maken maar meestal kunnen we u gelijk helpen (dus ook zonder afspraak bent u van harte welkom).
We hebben de meest geavanceerde en nieuwste apparatuur. Uiteraard hebben we de verschillende gassen op voorraad, het maakt dus niet uit of u een auto op benzine, diesel of hybride heeft.

U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Kosten:
Servicebeurt 19,95 euro
Koudemiddel R134a: 1,50 per 10 gram
Koudemiddel R1234YF: 3,00 per 10 gram
(uiteraard verrekenen we het koudemiddel dat we uit het systeem halen, u betaald alleen koudemiddel als we meer toevoegen dan eruit gekomen is)

Genoemde prijzen zijn incl. btw

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.