Auto Import Service

Veel auto's zijn in Duitsland of ander land goedkoper dan in Nederland maar ziet u op tegen het transport/import/keuring/bpm aangifte/kenteken regelen enz.? Wij nemen al deze zorg uit uw handen. Wanneer u aan kan geven welke auto u graag aan wil schaffen, dan nemen wij contact op met de verkopende partij, we regelen de aankoop, het transport, de importprocedure, taxatie, bpm aangifte, NL kenteken, apk en we zorgen zelfs voor 12 maanden garantie. De tarieven varieren per auto, dit is afhankelijk van de locatie, bpm bedrag, type auto enz. 

Heeft u uw droomauto gevonden, laat ons dit weten. Wij zullen alle nodige stappen doorlopen en als de auto klaar staat hoeft u enkel de verzekering zelf te regelen. Wij zorgen uiteraard ook voor het poetsen, polijsten en interieur reiniging van uw nieuwe auto. Is de auto toe aan een onderhoudsbeurt of nieuwe apk dan verzorgen wij dit uiteraard ook. De tenaamstelling en garantie wordt door ons voor u gedaan.

Neem contact met ons op om alle details te bespreken en wij zorgen voor een offerte op maat!

Hieronder vindt u foto's van een aantal auto's die wij reeds geïmporteerd hebben voor klanten of eigen voorraad.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.